CT-8 komplett szűrőbetét garnitúra

31990 Ft

Cserélje ki gyorsan és egyszerűen víztisztítója szűrőbetéteit. A Puricom® CT-8-as berendezésének bajonettzáras pattintható szűrőbetéteinek cseréjéhez nincsen szükség szakemberre, Ön is egyszerűen ki tudja cserélni otthonában.

A komplett szűrőgarnitúra tartalmazza az összes előszűrőt (4db) és a fordított ozmózis (RO) membránt a CT-8-as víztisztító berendezéshez. (1db FT4-82 szűrőbetét + 2db FT4-92 szűrőbetét + FT4-87 + RO membrán)

Ajánlott szűrőcsere periódus: 1 év.
Rendelje meg tőlünk online díjmentes házhozszállítással!

Leírás

A szűrőgarnitúra a CT-8 RO víztisztító előszűrőit és RO membránját tartalmazza.

A bajonettzáras előszűrőket az óramutató járásával ellentétes irányba forgatva lehet kiszerelni és ellenkező irányba forgatva beszerelni.

Beszereléskor gondoskodni kell a gumi tömítőgyűrűk kenéséről.

Ajánlott szűrőcsere periódus: 1 év.

Az RO membrán cseréje a gyorscsatlakozók leoldásával és az új RO membránra történő, a feliratok szerinti visszahelyezésével valósítható meg.

Ajánlott szűrőcsere periódus: állapottól függően, a TDS érték 40-70 ppm közötti értékénél.

Mit jelentenek a rövidítések?

Az RO az angol Reverse Osmosis szavak rövidítése, mellyel a fordított ozmózis technológiával működő víztisztító berendezéseket szokták jelölni.

A TDS rövidítés az angol Total Dissolved Solids szavak rövidítése, mely teljes oldott anyag tartalmat jelent.

Definíció:

Fontos mérőszáma az összes oldott ásványi anyagnak és így a víz minőségének. Az oldott ásványi anyag tartalom származhat a természetes kőzetekből és a  legkülönbözőbb szennyező forrásokból is. Pontos meghatározás gravimetriás (súlyanalízis, súly szerinti elemzés, tömegmérésen alapuló technika) módon történhet abból a vízből, ami a lebegőanyag tartalom meghatározásánál átjutott a membránszűrőn.

Szerkesztő/szerző: Jolánkai Géza
Can’t find what you need? Our award-winning customer care team is here.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.