Rólunk

Az AQUA Technológia csapat

Bemutatkozás

Már több, mint 10 éve az egészségmegőrzés mellett tettük le a voksunkat. Termék szortimentünk kizárólag olyan termékekből áll, melyek megfelelnek ennek az irányelvnek. Hisszük, hogy hosszútávon csak olyan tevékenységbe, termékekbe érdemes a saját időnket, energiáinkat fektetni, amelyek mások számára is értéket teremtenek. Ennek nyomán az egészségmegőrzés, valamint a hétköznapi lehetőségekhez mérten a jelenleg elterjedt civilizációs berendezkedés okozta egészségkárosodások prevencióját különösen fontosnak találjuk. Célunk, hogy segítsünk hozzájárulni Magyarországon a nem megfelelő, kevésbé tudatos vízfogyasztás által okozott mindennapi problémák megoldásához. Szándékunk, hogy növeljük vásárlóink, olvasóink ismereteit, általános tudását a témával kapcsolatban, hogy önmaguk számára a legmegfelelőbb döntéseket, megoldásokat megtalálhassák, s hogy ezáltal hozzájárulhassunk ahhoz, hogy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet élhessenek. Nekünk fontos, hogy azok számára akik bizalmat szavaznak nekünk és hozzánk fordulnak, a lehető legjobb megoldást tudjuk nyújtani a problémájuk megoldására. Végtére is testünk több, mint 60%-a víz... nem mindegy, hogy mit iszunk.

Mit iszunk mi?

Az a tapasztalatunk a piacon, hogy amennyiben valamely társulás úgy dönt, hogy egy adott márkát, gépet, technológiát képviselni fog, akkor szinte foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy csak az a fogyasztási elv, vagy követendő példa a helyes, amivel ő előáll, amit ő képvisel. Ebben a témakörben publikál cikkeket, ez irányban vizsgálódik és ily módon lehetséges, hogy többé-kevésbé elveszíti az objektivitását a területével kapcsolatban. Mit iszunk mi? Hát nem mindent. 🙂 Nem kardoskodunk egyetlen vízfogyasztási szokás szinte dogmatikus alkalmazása mellett sem. Minél többet olvasunk, fordítunk, vizsgálódunk a témával kapcsolatban, annál inkább körvonalazódik egy olyan alapvető hozzáállás az "egészséges"-nek mondható, követendő, kipróbálandó étkezési-, vízivási normatívával kapcsolatban, melyre - szerintünk - ténylegesen csupán akkor van lehetősége a vásárlónak vagy a forgalmazónak, ha önmaga hajlandó rászánni az időt és megtalálni a saját válaszait és kipróbálni a saját megoldásait és ezeket gondosan meg is figyelni, hogy milyen változásokat ér el vele az életében. Nem mondjuk, hogy CSAK EZT A VIZET IGYAD... nem. Mi a vegyes fogyasztásban hiszünk: iszunk hidrogénnel dúsított vizet, fordított ozmózis technológiával tisztított vizet, vízszűrővel vagy vízszűrő kancsóval szűrt vizet, ásványvizeket... sőt még a patakvizet sem vetjük meg. 🙂 Saját nézőpontunk, hogy amennyire lehet, vízfogyasztáskor és a higiénikus vízfelhasználáskor minimalizáljuk a felhasználással bevihető klór és egyéb szennyeződések mértékét. Az, hogy mindemellett rátaláltunk a Hidrogénnel dúsított víz technológiájára és el is kezdtük használni, alkalmazni, forgalmazni... az már csak hab a tortán.

Szolgáltatásaink

Egyedi vagy “dobozos” megoldások

Előre összeállított “dobozos” termékeinken, szűrőpalettáinkon kívül természetesen minden esetben van mód egyedi igények alapján kialakítani víztisztító rendszereinket, legyen szó ásványi anyag visszapótlásról, aktív UV fénnyel fertőtlenítésről vagy lúgos víz igényről, mindig a megvalósíthatóságra törekszünk.

Kivitelezés - prémium világmárkák termékeiből

Szortimentünkben törekszünk arra, hogy kimagasló minőségű, de még közép-európai szinten is megfizethető termékekkel dolgozzunk. Fontos számunkra, hogy ne rövidtávú megoldást kínáljunk, ha már egyik alapvető és éltető tápanyagunkkal, a vízzel foglalkozunk.

Online termékregisztrálás és hibabejelentési felület

Kialakítás alatt lévő webes háttérfelületünkön hamarosan elérhető lesz mind a termékgaranciák érvényesítésére szolgáló, mind pedig a hibabejelentési űrlapok, online bárhonnan elérhető felületek, melyek tovább fogják gyorsítani reagálási ügymenetünket.

Garanciális és support szolgáltatások

Beszállítóink gyártói garanciái mellett a saját csapatunk által végzett szervizelésekre, beszerelésekre természetesen mi magunk vállalunk rendelkezésre állást és garanciát.

Lakossági és ipari vízkezelés

Professzionális szakmai háttér és tapasztalat. Kollégáink és független vízügyi szakértőink már hosszú évekre visszamenő kivitelezési tapasztalattal rendelkeznek, mind ipari, mind lakossági területen.

Logisztikai központ az M0-ás körgyűrű mellett

HACCP minősítéssel bíró logisztikai központtal, saját járműparkkal és raktárkészlettel rendelkezünk közvetlenül az M0-ás körgyűrű mellett.

Nem kapott választ kérdéseire? Hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 30 852 3623-as telefonszámon vagy írjon nekünk.