CT-8 – aktívszén előszűrő (FT4-92) Carbon Block (Logico)

3990 Ft

A CT-8 RO víztisztítóba való egyszerűen cserélhető granulált aktívszén FT4-92 karbon szén tömbösített előszűrő. (Carbon Block)

Bajonettzáras csatlakozás, biztos, szivárgásmentes zárás.

Ajánlott szűrőcsere periódus: 1 év.

Leírás

Ez az előszűrő szűri ki a vízből a klórt, trihalometánokat, valamint a különböző szerves anyagokat.

A felhasznált aktívszén megfelel az NSF előírásainak.

A CT-8 RO víztisztítóba való egyszerűen cserélhető 5 micronos FT4-82 előszűrő. Bajonettzáras csatlakozás, biztos, szivárgásmentes zárás.

Ajánlott szűrőcsere periódus: 1 év.

Az szűrő cseréje a gyorscsatlakozók leoldásával és a szűrő feliratok szerinti visszahelyezésével valósítható meg.

Az FT4-92 előszűrő fontosabb jellemzői:

  • Szűrőközeg: kókuszhéjból előállított aktív szén tömb;
  • Maximális átfolyási sebessége: 1.9 l/perc;
  • Minimális hőmérséklet: -4 0C;
  • Maximális hőmérséklet: 38 0C;
  • Maximális víznyomás: 8.6 bar.

Az FT4-92 előszűrő valamennyi vízzel érintkező része élelmiszeripari minőségű anyagból készült.

Mit jelentenek a rövidítések?

Az RO az angol Reverse Osmosis szavak rövidítése, mellyel a fordított ozmózis technológiával működő víztisztító berendezéseket szokták jelölni.

A TDS rövidítés az angol Total Dissolved Solids szavak rövidítése, mely teljes oldott anyag tartalmat jelent.

Definíció:

Fontos mérőszáma az összes oldott ásványi anyagnak és így a víz minőségének. Az oldott ásványi anyag tartalom származhat a természetes kőzetekből és a  legkülönbözőbb szennyező forrásokból is. Pontos meghatározás gravimetriás (súlyanalízis, súly szerinti elemzés, tömegmérésen alapuló technika) módon történhet abból a vízből, ami a lebegőanyag tartalom meghatározásánál átjutott a membránszűrőn.

Szerkesztő/szerző: Jolánkai Géza

NSF – (National Sanitation Foundation) Az Egyesült Államokban alapították 1944-ben. Ennek a non-profit közegészségügyi és élelmiszerbiztonsági világszervezetnek a feladatkörébe tartozik a termékek és rendszerek vizsgálata, tesztelése, a tanúsítványok kiadása, illetve az oktatás és kockázatkezelés.

Az NSF-nek vezető szerepe van a termékek élelmiszerbiztonságának tanúsításában világszerte, fókuszában az élelmiszerek, a víz, a beltéri levegő és környezet áll. Az NSF a termékek tesztelését és az anyagok elemzését előzetes bejelentés nélkül tett üzemi vizsgálatok során végzi. A termék fejlesztésének minden aspektusát alaposan kiértékeli, mielőtt kibocsátaná a tanúsítványt.

Az NSF a közegészségügy, élelmiszerbiztonság és a környezetvédelem elkötelezettje. Az NSF tanúsítás nem egy egyszeri esemény, hanem a gyártó létesítményeinek rendszeres helyszíni ellenőrzése és a termékek rendszeres újratesztelése során történik, hogy folyamatosan biztosítsák a legmagasabb minőséget.

A GAC rövidítés az angol Granulated Actived Carbon szavak rövidítése, mely aktívszén granulátumot jelöl, melyet ivóvíz szűrésére használnak.

Can’t find what you need? Our award-winning customer care team is here.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.