Haktiva® hidrogénnel dúsított víz készítő – CT-8 (RO) ultrakönnyű víztisztítóval

347500 Ft

Haktiva® hidrogén dúsított víz készítő készülék és a CT-8 ultrakönnyű és univerzális tartályos víztisztító csomag. A Haktiva® hidrogénnel dúsított víz készülék képes magas antioxidáns potenciállal rendelkező hidrogénnel dúsított víz előállítására. A hidrogénben gazdag víz támogatja szervezetünk fiatalon és egészségben maradását, ugyanakkor a szabad gyököket semlegesíti.

A csomag megvásárlása esetén ajándékba egy Hydron® vákumkulacsot a díjmentes kiszállítás és üzembehelyezés mellett.

Leírás

Mi a Haktiva?

A Haktiva® Hidrogen Water készülék hidrogénnel dúsított vizet hoz létre, ezáltal a közönséges vizet erős antioxidánsá alakítja. A szervezetünk szabad gyököket termel, ezzel védekezik a környezet káros hatásai ellen. Ha a szabadgyökök száma külső hatásra megemelkedik (hibás táplálkozási szokások, dohányzás, túlzott alkohol fogyasztás, légszennyezés, UV sugárzás, elektroszmog, stb.) a szabad gyökök a szervezetet kezdik támadni. A hidrogénben gazdag víz képes a szabad gyököket semlegesíteni.

Ez a forradalmi készülék képes magas antioxidáns potenciállal rendelkező hidrogénnel dúsított víz előállítására. A hidrogénben gazdag víz támogatja szervezetünk fiatalon és egészségben maradását, ugyanakkor a szabad gyököket semlegesíti.

A korai öregedés és a legtöbb betegség fő oka az oxidatív stressz, amelyet a szabad gyökök túlzott jelenléte az oxidáció okoz. A hidrogénnel dúsított víz napi bevitele jelentősen csökkenti testünk oxidációját, ezáltal javítva az egészségünket.

Sok országban a hidrogénben gazdag vizet palackokban értékesítik, köszönhetően az egészségre gyakorolt pozitív hatásainak. A pozitív hatás elérésének képességét a millivolttal jelölt antoxidációs potenciál jelez.

Fedezze fel a hidrogénnel dúsított víz előnyeit.

Több, mint 175 betegség vagy gyengeség kezelésében segít.

Mi különbözteti meg a Haktiva Hidrogen Water készüléket más gépektől?

Előnyök a többi eszközzel szemben.

Nagy kapacitású hordozható gép

A hidrogénben gazdag vizet kancsóba gyűjti, ezáltal használhatjuk házban, lakásban vagy irodában anélkül, hogy minden egyes helyre meg kellene vásárolnunk egy eszközt. 2 literes kapacitása nagyobb mennyiségű kiváló minőségű vizet kínál egyszerre.

Megnövekedett hidrogén-termelési kapacitás

A Haktiva vizeskancsó a víz típusától függően 800 és 1200 ppb (milliárdos rész) hidrogént eredményez, azzal a céllal, hogy képes legyen választani a víz hidrogénezéséhez szükséges időt: 5, 10, 20 vagy 30 perc, amit más eszközök nem kínálnak.

Legkorszerűbb technológia

A Hidrosalud Haktiva Hidrogen Water rendelkezik a legújabb technológiával, hogy Ön és családja az antioxidánsok magas koncentrációját élvezhesse. A PEM elektrolízis cellarendszere biztosítja, hogy az ivóvízben más nagyon erős oxidálószerek, például oxigén vagy ózon ne jelenjenek meg.

Automatikus tisztítás

Az automatikus vizeskancsó és a kationos gyantapatron vízlágyító rendszer megakadályozza a lerakódások kialakulását, és automatikusan kiszűri az összes maradékot és baktériumot a kancsó belsejéből.

Ózon reformáló modul

Tartalmaz egy beépített ózon reformáló modult cserélhető patronnal. Tudatában vagyunk annak, hogy ózonmentes levegőt kell belélegeznünk. A Haktiva Hidrogen Water egy olyan rendszert is tartalmaz, amely a vizet a hidrogénben dúsított kancsóban tartja.

Nem keletkezik vízkő

Nem keletkezik komoly vízkövesedés, vagy lúgos anyagok okozta korrózió amelyek egyébként nem termelnek magas H2 koncentrációt.

Puricom® CT-8 fordított ozmózis (RO) víztisztítóA CT-8 típusú RO víztisztító a Puricom új fejlesztése, amely már 1,5 bar víznyomásnál is képes a teljes értékű víztisztításra.

Ezt az eredményt a víz áramlásának áttervezésével és az alkalmazott előszűrők és a tokozott RO membrán még hatékonyabb kialakításával érték el.

Elvi felépításe azonos a hagyományos víztisztítókéval. A háromlépcsős előszűrés után következik az RO membrán, majd az utószűrő.

A CT-8 víztartálya teljesen új, műanyag konstrukció, cserélhető gumimembránnal és gyorscsatlakozókkal.

Az alkalmazott bajonettzáras előszűrők, valamint a készülék gyorscsatlakozói végtelenül leegyszerűsítik a karbantartást.

A készlet tartalma:

 • 5 mikronos FT polipropilén előszűrő
 • Aktívszén (GAC) FT előszűrő
 • 1 mikronos FT polipropilén előszűrő
 • RO membrán szűrő
 • Víztartály
 • kifolyócsap “Oslo”
 • Kézikönyv, szerelési kellékek

Szűrőbetétek

 • 5 mikronos FT polipropilén előszűrő, amely a nagyobb mechanikai szennyeződések felfogására alkalmas. (5µm-tól nagyobb rozsda, homok, iszap)
 • Aktívszén (GAC) FT előszűrő, eltávolítja a vízben lévő klórt és származékait (trihalometán és trihaloetilén). Megköti az oldott szerves anyagokat (kőolajszármazékok, szerves savak, növényvédő szerek) oldott gázokat és műtrágyaszármazékokat.
 • 1 mikronos FT polipropilén előszűrő, amely a kisebb mechanikai szennyeződések felfogására alkalmas. (1µm-tól nagyobb rozsda, homok, iszap és egyéb elszíneződést okozó lebegőanyagok)
 • RO (fordított ozmózis) membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD=Gallon/Nap), amely eltávolítja a kórokózókat, baktériumokat és a 0,0001 mikrontól nagyobb szennyeződéseket.
 • Aktívszén FT utószűrő, amely a tartályból kifolyó vizet kezeli, így a lehető legtisztább ivóvizet készíti.

A csomag minden szerelési anyagot és szűrőbetétet tartalmaz! A készüléket úgy tervezték, hogy a lehető legfelhasználóbarátabb legyen, ezáltal a telepítése is könnyedén megoldható. A magyar nyelvű használati útmutató lépésről lépésre segít az üzembe helyezésben.  

Amennyiben a felszerelés helyén (vízbekötésnél)  nem 3/8″-os csőméret van, hanem 1/2″ vagy 3/4″, rendeléskor jelezze felénk és a megfelelő bekötő idommal küldjük a berendezést.

Szűrőbetétek javasolt csereideje:

Szűrőbetétek:
A 4 db szűrőbetét cseréjét 6-12 havonta javasoljuk.
Puricom CT-8 szűrőbetét készlet

RO membrán:
Az RO membrán cseréjét, 24-36 havonta javasolt cserélni
Puricom 50 GPD tokozott RO membrán

Kiegészítők:

 • Lúgosító egység 
 • Ásványi anyag visszasózó patron 
 • UV lámpa 
 • AquaStop 

Új HYDRON® vákum-kulacs. Modern, elegáns és ellenálló.

Vigye magával bárhova hidrogén-dúsított vizét az új Hydron® prémium minőségű vákum kulacsban!

 • 600 ml
 • BPA mentes
 • Belső kerámia bevonattal
 • Rozsdamentes fémből készült (food-grade stainless steel)
 • Hőmérséklet tartó
 • Súlya: 240 gramm
 • Magasság: 276 mm, Átmérő: 68 mm

Puricom® CT-8 fordított ozmózis (RO) víztisztító technikai dokumentációk.

Gyakran ismételt kérdések

A szövegben szereplő rövidítések és kifejezések leírása.

Egy egység jelölés a tápoldat elemeinek koncentrációjának mérésére. Egy ppm az oldat egy millió részében az ásvány tömegének egy része. (PPM – Parts Per Million)

 
Nem kapott választ kérdéseire? Hívja ügyfélszolgálatunkat a 06202133978 -as telefonszámon vagy írjon nekünk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.